SAN FRANCISCO!




San Francisco behöver helt klart mer än 4-5 timmar, tur att jag åker dit över helgen också. Men det är en skön stad med många mycket olika stadsdelar, alltifrån hippie kvarter till china town till skyskraporna. De var i alla fall de tre största delarna jag såg idag, resten får bli upptäckt på fredag, lördag och söndag! 

(Fler bilder på g men teknologin ville inte riktigt samarbeta just nu)

POOL & BARBEQUE


Nu så ska jag äta frukost för att sedan bege mig på en pool & barbeque dag och med tanke på fantastiskt väder kan det ju bara bli bra. Så ner med badshorts och handduk i väskan och iväg för att bli peppekage!

HÖGSOMMAR!




Passerat 30 strecket idag, supervarmt o skönt! Nu åker jag iväg till San Bastipol ett tag!

GOLF!









Idag har varit den kanske bästa dagen här? Väldigt bra i alla fall. Precis hur skönt väder som helst, säkerligen runt 30 strecket. Dagens huvudaktivitet var självklart golfen! Mycket fin bana och formen var betydligt bättre än vad jag kunde förvänta, long time since last time.. 

GOOD DAY!

BIRTHDAYDINNER



Min 18 års middag. Igår hade jag äen en med familjen, dock inga bilder därifrån. Nu ska jag snart iväg till campus, kan bli upp mot 30 grader idag = shorts på! Efter skolan blir det golfrunda, sen Linnea Lodge för att visa amerikaner Swedish stuff.

BIRTHDAYS



Jag fyllde i förrgår, Ida fyller idag. Idag har det för övrigt varit en kaanon dag! Otroligt varmt och shorts som gällde. Efter skolan åkte jag och testade svingen för första gången sen i somras, för imorgon blir det golfrunda. 

Vineyard






MYNDIG


Idag blev även jag en myndig människa. Dagen har tillbringats i San Francisco för att lyssna till bland andra Collin Powell, Michael Phelps, Rudy Guilliani, Forbes, etc. Väl hemma i Santa Rosa igen efter en lång dag var det dags för en delicious 18-års middag med nio vänner från klassen på The Belvedere.

(Så här ser det ut där jag bor, medelhavskänsla)

18ÅR!



Nu mina kära vänner är jag 18 enligt svensk tid, några timmar kvar amerikanskt sett fortfarande. 18

Coast






Oliver by the coast







Oliver in CA









Här är lite bilder ifrån campuset. För mig börjar skolan halv åtta på måndag och onsdag och klockan nio de tre övriga dagarna. Lunchraster på 3,5 timme i solen varje dag förutom fredagar gör att man blir brun.

Oliver in CA


HEYYOU


COASTLINE


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0